Speket reinsdyrlår med kompott av eple og rødløk

anbefales sammen en dressing av akevitt og rømme.
Speket reinsdyrlår med flatbrød og kompott av eple og rødløk - servert sammen en dressing av akevitt og rømme.
Speket reinsdyrlår med kompott av eple og rødløk

Slik gjør du

Speket reinsdyrlår med kompott av eple og rødløk er et velsmakende middagstips.

Denne retten av reinsdyrlår anbefales sammen en dressing av akevitt og rømme. All råvare som Smedstuen Gård bruker til speket reinsdyrlår, kommer fra fjellområder som er administrert av Filefjell Reinlag.

  • Fres løken i smøret. Ha i lynghonning og epler.
    La det stå og koke/frese et par minutter
  • Bland alle ingrediensene. Denne dressingen smaker også godt som dip.
  • Legg kompott og speket reinsdyrlår lagvis på flatbrød.
  • Server med akevitt & rømmedressing dryppet over.

Vi anbefaler også: